صف (که برگرفته از نام گروه مبارزاتی شهید محمد بروجردی است) منتشر کننده نظر و تراوشت ذهنی نویسنده در هر زمینه، سیاسی، مذهبی، فرهنگی و... می باشد. پس منتظر هر مطلبی باشید.
این روزها اگر در مناظرات دانشگاهی یا نشست های سیاسی که با حضور کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری برگزار میشه ، شرکت کرده باشید و اگر در بین خودتان بحثی پیرامون انتخابات داشته اید، حتماً دیده اید که یکی از سولات و مسائل بسیار رایج و البته مهم ، موضوع مسائل و مشکلات اقتصادی و ارتباط آن با نوع برخورد با کشور های غربی و امریکایست یا اصطلاحاً دیپلماسی، تحریم ها و ارتباط آن می باشد. اما آیا واقعاً این موضوع (ارتباط با غرب و امریکا و کم شدن تحریم ها) تا چه اندازه واقعیت دارد؟
در ابتدا بحث بگم که به هیچ وجه تاثیرات منفی که تحریم ها بر اقتصاد و به خصوص جامعه گذاشته اند را به هیچ وجه رد نمیکنم اما آیا رابطه با آمریکا و غرب واقعاً راه حل برون رفت از این مشکلات است؟ بسیاری از ما سیاست و استراتژی حکومت امریکا و حتی غرب را میدانیم، مهم ترین و اصلی ترین مشکل آنان با ما سر گفتمان انقلاب اسلامی که از اسلام ناب محمدی و شیعی نشعت گرفته است، می باشد. چقدر کشورهای به اصطلاح اسلامی هستند که دوول های غربی و امریکا برایشان هرجور که بخواهی هندوانه میشکنن. همین کشورهایی که علنن خودشون را لائیک می دانند(ترکیه) یا بعضی دیگر آنقدر تفکرات التقاطی و بی سر وته به اندیشه هایشان اضافه کردند که حتی با ادعای ام القرای اسلام، اولین و مهترین امید استکبار در منطقه ای که کشورهایش اکثراً مسلمان می باشند، هستند. همین جور که همیشه امام حامنه ای تاکید کرده اند اگر ما کمی از اصول خود دست برداریم و کوتاه بیاییم تمام مشکلات حل می شود. حالا بنده خدا اومده میگه نه از اصول کی گفته کوتاه بیایم، فقط بریم تعامل کنیم به یکی دوتا از خواسته هاشون عمل کنیم در عوض اوناهم کوتاه میان!! این تفکر که کاملاً مخالف دید و گفتمان امام خمینی و امام خامنه ای است. بعد مگر سال های اصلاحات و گفتمان سازش را از یاد برده ایم. مگر غیر از این بود که ما را به عنوان محور شرارت معرفی کردند. تحریم ها را ادامه دادند، نیروگاه های اتمی را پلمب کردن حتی به اره برقی هم رحم نکردن!!! حالا اون کسی که میگه به نظرم باید مذاکره کنیم بماند!!! مگر تیم ذاکرات فعلی جمهوری اسلامی نتوانسته است با کقاومت و پایبندی به اصول حق خود را بخواهد، باج هم ندهد؟ خیلی چیزهای دیگه در رابطه با مذاکره هست از مسائل تبلیغاتی بگیر تا مسائل روانی و الباغی که بماند.
اما تاکیدم این جاست. دشمن بدون شک برنامه ریزی کرده تا مردم را نسبت به گفتمان مقاومت ( که حضرت آقا اعتقاد این گفتمان را به عنوان یکی از شرایط رئیس جمهور آینده عنوان کردند) بد بین کند و باز همون کسایی (گفتمان سازش) را سر کار بیان که به قول خودشان پیاده نظام شان در ایران هستند. حالا خدا روشکر دولت هم که خوابِ خواب! انشا الله که خودش را به خواب نزده باشه که.... . بسیاری از مشکلات به خاطر بعضی از بی تدبیریهاست و دشمن هم با خیال راحت داره جبهه مقاومت را تکه تکه میکنه و با پرویی تمام حمایت که خوبه، هواپیماهاشم وارد صحنه کرده تا در عملیات روانیش موفق تر باشه. بعد ما چی؟ چقدر این موضوع را تشریح کردیم ؟ واقعا این چند روز که این موضوع را دیدم خیلی نگران شدم حضرت اقا این همه به این مسئله پرداختن، براساس تجربیات و دید کارشناسی ، موضوع را تحلیل کردن بعد کف جامعه باید این فدر این موضوع پررنگ باشه؟
این ها همه بماند. مگر رهبری از چند سال پیش مباحث اقتصادی را بیان نکردن؟ از صرفه جویی و تولید داخلی و پیشرفت و همت و کار و .... ؟ بعضیا چقدر چدی گرفتن؟ هیچی تازه ..... . شرمم مشه بگم. حالا اومدن در طرح های اقتصادیشان برای رفع مشکلات فعلی بحث صرفه جویی در کشور، تولید داخلی و ... را مطرح میکنن. اگر دولت مردان و حتی خودمون این مسائل را جدی گرفته بودیم امروز گفتمان انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ده ها پله بلکه صد ها پله جلوتر از امروز بود و مسائل اقتصادی این قدر فشار نمی آورد.
پ ن :
1- مگر غیر از این است که این بیداری اسلامی در شمال آفریقا و غرب آسیا نشعت گرفته از انقلاب و کشور ماست. این یعنی همان اثر و پیروزی گفتمان مقاومت.
2- آقا شوخی نیست سی چهار پنج سال این همه هجمه مشکلات را مدیریت کردن و پشت سرگذاشتن که کم نیست تاحلا شده پس ادامه هم میشه داد و به امید و لطف خدا از این موضوع هم رد خواهیم شد. فَاستَقِم کَما أُمِرت
3- یکی از خصوصیات اجلاس های بیداری اسلامی که در ایران برگزار میشه این است که وقتی حواشیش را میخونه واقعاً میبینی چقدر گفتمان مقاومت و انقلاب اسلامی پیروز بوده. پیشنهاد میکنم برای محکم تر شدنتان این حواشی را بخوانید. ( این ها فقط تدادی است عکس، فیلم و دیگر مطالب .)
این آرزوی سید بود ، جوانههای بیداری اسلامی ، روایتی از حضور زنان اجلاس بیداری اسلامی
بعد نوشت :
در ضمن پیشنهاد میکنم سیاهه جنایات امریکا در حق ایران را برای یاداوری دوباره ببینیم: فیلم ، اینوگرافیک
در مباحث مهدویت موضوعیت مهدی شناسی( شناخت ویژگی ها و خصوصیات ظاهری امام) و شناخت نسبت به نشانه ها و ویژگی های ظهورجایگاهی مهمی دارد. اما چرا مهم؟
بهاحمالبسیار زیاد مردان و زنانی را دیده اید که در دام افراد کذاب و سئدجو گیرافتاده اند دیده اید، مدعیانی که گاهی ادعای ارتباط با امام زمان را دارند و بعضی دیگر حتی ادعای امامت و ظهور می کنند و مردمی که تشنه هستند اما معرفت کافی ندارند به خرافات و ادعاهای دروغ و شیادی گرفتار می شوند.
همان گونه که می دانید معرفت از راه آگاهی کسب می شود و آگاهی نیز با مطالعه، حضور پای درس های اساتید حوزه و کارشناسان حقیقی مهدوی به وجود می آید. متاسفانه بعضی از ما مردم تنها با شنیدن تعدادی از ویژگی های امام با انطباق دادن نادرست به مسیری ناکجا معلوم سقوط می کنیم. بنده خدایی حرف قشنگ و جالبی میزد، می گفت یکی از این مدعیان دروغین رفته بود به شهری روستایی که اعلام کند من خبر ظهور امام زمان را آورده ام، یک پسر بچه ی محصل (راهنمایی یا دبیرستان) بهش گفته بود مرد حسابی اون اقایی که تو اومده خبر ظهورش را بدی اگر ظهور کند خبرش با صدایی بلند و رسا در تمام عالم منتشر می شود و نیازی به اعلام تو نیست. می بینید آگاهینسبی نسبت به ویژگی های ظهور آقا باعث شد تا گمراهی حاصل نشود. ما نیز به عنوان یک منتظر وظیفه داریم این ویژگی ها و خصوصیت را یاد بگیریم.
وقتی بدانیم مولای ما فرزند کیست، در کجا متولد شده است، در کدام مکان ظهور می کند، کراماتش از چه جنس و چگونست و دیگر مسائل اولیه مهدی شناسی،هم خود را برای ظهور آماده می کنیم هم با کسب آگاهی و معرفت از آسیب های پیش رو مصون می مانیم.
1- نگاهی اجمالی به امام زمان (عج) : لینک
2- دانستنی های ظهور( + ) ، علائم ظهور، شرایط ظهور (1) ( + ) ، علائم ظهور، شرایط ظهور (2) ( + )
3- مناجاتی زیبا از حاج میثم مطیعی : غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد....
4- اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
امروز سالروز میلاد پبرکت حضرت فاطمه زهرا (س) ، مادر تمام شیعیان است.( همین اول کار عید همه مبارک)
یکی نهادهای مهم جامعه اسلامی خانواده است. که مهمترین و اساسی ترین و تاثیرگذارترین نهاد بر جامعه می باشد. خانواده ای که اگر در آن محیط آرامش و عواطف ساری و جاری باشد و آموزه های اسلام تعلیم داده شود، علاوه بر خود خانواده، جامعه اسلامی نیز زشد خواهد کرد. این محیط خانواده است که مشخص می کند رفتاها با یک دیگر چگونه باشد، چه چیزهایی دیده شود،چه چیزهایی شنیده شود و خیلی از مسائل روزمره و تاثیر گذار که درخانواده بایدها و نبایدهایش مشخص میشود( به شرط نگاه جامع و کامل به خانواده)
اما این چه ربطی به روز زن دارد؟ زن و مادر ستونِ خیمه ی خانواده و در سطح بالاتر ستونِ خیمه ی جامعه می باشد. در تعلیمات اسلامی ارزش یک زن و مادر به نوع اداره خانه و پرورش فرزندان می باشد. داخل پرانتز: حالا صدا و سیمای ما میاد یک زن راننده اتوبوس، یک مهندس مکانیک یا عمران یا خیلی زن های شاغل دیگه که دست از زنانگی خود کشیده و به سمت مردانگی روی آورده اند را به عنوان الگو و نمونه معرفی می کند؛ سریال ها و فیلم ها بماند!!! پرانتز بسته.
تا به حال به نوع بخورد امام خامنه ای با مادران و همسران شهید دقت کرده اید؟ حضرت آقا برای این مادران و همسران احترام خاصی قائلند ولی نوع رفتار با مادری که چند شهید داده با مادرانی که تعداد کمتری شهید تقدیم اسلام کرده اند فرق می کند. اما چرا؟ برگردیم به همون سطر بالایی تا به نتیجه برسیم.
1- در اسلام نقش اساسی و برجسته تعلیم و تربیت در محیط خانواده به خاطر خصوصیات زنانه و مادرانه ( مانند عواطف، احساسات و در کل خصوصیات ویژه زن که در مرد وجود ندارد) به زن سپرده شده است.( مرد هم به هیچ وجه بدون وظیفه نیست 1 ) حالا ما می آییم و گاهی در برنامه ها و سریال های رسانه ای نقش زن و مادر را درخانه و خانه داری و کدبانوگری ترور می کنیم. زنی موفق تره که خلق و خوی مردانه تری داشته باشه، اون برندست که احساسات نداشته باشه، اون برندست ه همش دادو بیداد کنه و دعوا. آنگاه حیرانیم که چرا مشکلات اخلاقی و اجتماعی جامعه روز به روز زیاد می شود. همین جمله امروز حضرت آقا برای بستن این پاراگراف به نظرم کافیه : ((اینکه به خانه داری به چشم حقارت نگاه کنیم گناه بزرگیست،خانه داری و فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ است)) تو را خدا نگاه کنید مجاهدت است.
2- وقتی به یک زن و مادر اسلامی و طبق آموزه های دینیمان نگاه کنیم (نگاه مجاهد گونه) آنگاه مادر و همسر شهید ارزش می شوند،چرا؟ چون این مادر فرزند را درست تربیت کرده و نتیجه یک چنین تربیتی شهادت می شود. حالا شما ببین اون مادری که سه یا چهار تا فرزند دست گولش را تقدیم اسلام کرده چه ایمان و ارزشی داره. جبهه هم نفرستادیمش، مرد هم خطابش نکردیم، زن است با تمام خصوصیات مادرانه ولی ارزشش از خیلی از مردها بیشتره. میگم چرا وقتی میخوایم به یک زن ارزش بدیم میگیم خیلی مرده؟ زن، زن است و خودش هزارتا ارزش داره چرا دوست داریم شعارهای فمینیستی تکرار کنیم. ارزش زن به خوب خانه داریست، به خوب پرورش و تعلیم دادن فرزندان است. ( خانه داری منظور آشپزی و شست و شو این جور حرف ها نیست.من این رو کجای ذلم بزارم؟ ایها الناس اسلام میگه اگه زنت تو خونه کارهای منزل- شسن و ... را انجام نداد حق نداری بهش چیزی بگی، اگه برای انجامش پول خواست باید بدی! خوب وقتی نمیفهمی خانه داری و کدبانوگری یعنی چی خواهشاً نظر نده! تلوزیون هم اسمش را نیاریم بهتره! )
3-انشا الله نکته آخر : در سطر دوم حرف از شغل زدم. همین جور که حضرت آقا میگن کار کردن زن عیبی ندارد مگر اینکه به شغل و وظیفه مهم و ارزشی زن و مادری آسیب نزند( و مسئله محرم ونامحرمی) مادران و همسران جامعه به خدا بعضی از شغل ها در شان شما نیست اما شان مرد است.( این را به عنوان یک مرد گفتم). وقتی زن گل خانست (المره ریحانه)، خوب گل وظیفش آراستن و جلوه دادن و خوشبو کردن محیط خانست. آراستن با تربیت، زیبا کردن با پرورش دادن فرزندانی محب اهل بیت و مطابق با ارزشهای شیعی و اسلامی، جلوه دادن با ایجاد محیط آرام و سراسر از احساسات و عواطف. در آخر حیف زن نیست که با این همه خصوصیت های زیبای الهی ، نگاهی کالایی و جنسی بهش نمود؟؟!!!
پ ن :
1 : یک کلمه هم دربارهى نقش مردان عرض کنیم. در خانواده هى گفته میشود نقش زن. دلیلش هم واضح است؛ چون زن در خانواده عنصر محورى است. اما اینجور نیست که مرد در خانواده وظیفه و مسئولیت و نقشى نداشته باشد. مردهاى بىخیال، مردهاى بىعاطفه، مردهاى عیاش، مردهاى قدرنشناس زحمات زن خانه، اینها به محیط خانه لطمه میزنند. مرد باید قدردان باشد. جامعه باید قدردان باشد. حتماً بایستى بر روى کار زنهاى خانهدار ارزشگذارى ویژه بشود. بعضى میتوانستند بروند کار بگیرند، بعضى میتوانستند تحصیلات عالیه بکنند، بعضى تحصیلات عالیه هم داشتند - من دیدم زنانى را از این قبیل - گفتند ما میخواهیم این بچه را بزرگ کنیم، خوب تربیت کنیم، نرفتیم کار بگیریم. زن نرفته کار بگیرد، آن کار هم زمین نمانده؛ آن ده نفر دیگر رفتند آن کار را گرفتند. باید از اینجور زنى قدردانى شود.(امام خامنه ای- سومین نشست اندیشه های راهبردی بردی با موضوع زن و خانواده-1390/10/14)
2 : پیشنهاد میکنم حتماً ببینید و بخونید : نگاه انقلاب اسلامی به مسئله زن
3: خیلی جالب بود حضرت آقا عواقب ناشی از این نوع نگاه خاص غرب به زن را ویرانه خانواده عنوان کردند و ویرانی خانواده را محکوم به شکست و سقوط عنوان کردند (( رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه نتیجه ی چنین نگاهی به زن، ویرانی کانون خانواده بوده است، افزودند: وقتی در جامعه ای بنیان خانواده متزلزل شد مشکلات آن جامعه نهادینه می شود و تمدن غربی با قوانین خباثت آمیز جنسی که اجرا کرده است چه بخواهد و چه نخواهد محکوم به شکست و سقوط است. رهبرانقلاب:قانونهای ابلهانه و خباثت آمیز غربیها در مسائل جنسی،آنها را در سراشیبی سقوط قرار داده است/گمان نمیکنم زوال تمدن غرب از چشم این نسل یا نسل بعد دور بماند.))
امیدوارم مسئولین از صداو سیما تا برنامه ریزان حوزه و دانشگاه به این نکته خیلی خیلی توجه کنند که ویرانی خانواده ( که حتی با بد ترجمه و تفسیر کردن خانواده نیز به وجود می آید) عامل نابودی جامعه می شود. ای کاش درجامعه اسلامی ما بغیر از حضرت اقا افراد دیگری هم به موضوع مهم خانواده جدی می پرداختند.
چند مدتی بود که قصد داشتم یک مطالعه ای در رابطه با اقتصاد مقاومتی انجام بدم که دیروز امام خامنه ای یکی از خصوصیت های رییس جمهور را توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی عنوان کردند و خلاصه عزم منم جزم تر شد تا امروز برم دنبالش. سایت برهان،یک پرونده در رابطه با اقتصاد مقاومتی کار کرده که جالب و بسیار مفید است.(اینم لینکش)
برای تحلیل اقتصاد مقاوتی، تحلیل گران ابتدا مقاومت را شرح می دهند سپس با اقتصاد اسلامی جمع می کنند و الباقی ماجرا که مسئولین چیکار کنند مردم چیکار کنند و از این قبیل.( که کار بسیار درستیست) و همان طور که میدانید کلمه و گفتمان مقاومت در تمام مسائل سیاسی، مذهبی، اقتصادی، فرهنگی و ... وجود دارد. تصمیم گرفتن نگاهی دوباره به مفهوم مقاومت بیندازم. درون فرهنگ های لغت، مقاومت معادل کلماتی چون ایستادگی، استقامت و ... می باشد. حالا بریم با استناد به صحبت های حضرت آقا و آیات قرآن و احادیث به مقاومت برسیم.
در اسلام شرط پیروزی حرکت و مجاهدت است:
پیروزى، بدون مجاهدت، بدون حرکت، بدون خطرپذیرى، امکان ندارد. خداى متعال وعدهى پیروزىِ بدون حرکت به هیچ کس نداده است. صِرف مؤمن بودن هم کافى نیست؛ مجاهدت لازم است، صبر لازم است؛ «و لنصبرنّ على ما ءاذیتمونا» (1) - این حرف پیغمبران است به مخالفانشان - ما ایستادگى میکنیم. پیغمبران ایستادگى کردند.(امام خامنه ای ،1391/03/29)
خداوند در جایی دیگر شرط پیروزی را استقامت و ایستادگی (همون مقاومت) می دانند:
خداى متعال وعده کرده است: «لینصرنّ اللّه من ینصره انّ اللّه لقوىّ عزیز»؛ (2) این تأکید الهى است. وقتى ملتها بایستند، مقاومت کنند، ایستادگى کنند، قطعاً پیروزند؛ نمونهى زندهاش ملت ماست. (امام خامنه ای،1391/03/29)
به نکته زیر توجه کنید حضرت آقا، می گویند ایستادگی ما، حرکت به سوی خداست :
اگر ما ایستادگىمان را ادامه دهیم، این معارضه نهایت روشنى دارد؛ «و لینصرنّ اللَّه من ینصره».(2) خداى متعال بهتحقیق و بدون تردید نصرت را براى کسانى قرار داده است که به طرف حق حرکت میکنند و دعوت میکنند (امام خامنه ای،1389/09/04)
یا در حایی دیگر استقامتی که خدا به پیامب رامر می کند را ، راه را مستقیم ادامه دادن و در جهت درست حرکت کردن، عنوان می کنند:
شما در قرآن ملاحظه میکنید که در سورهى مبارکهى هود، خداى متعال به پیغمبرش میفرماید: «فاستقم کما امرت و من تاب معک و لاتطغوا انّه بما تعملون بصیر».(3) پیغمبر را امر میفرماید به استقامت. استقامت، یعنى پایدارى؛ راه را مستقیم ادامه دادن؛ در جهت درست حرکت کردن.(امام خامنه ای،1389/03/14ا)
و یکی از علل کمک الهی و ملائک را براساس آیات قرآن، مستحق کسانی میدانند که استقامت کرده باشند:
در همین آیهاى که خواندند - که آقاى خالد مشعل هم تکرار کردند - ملائکه میگویند: «نحن اولیاؤکم فى الحیاة الدّنیا و فى الاخرة».(4) بنابراین فقط براى آخرت نیست، در دنیا هم ملائکة اللَّه، فرشتگان الهى و قواى معنوى الهى کمک میکنند آن کسانى که: «قالوا ربّنا اللَّه ثمّ استقاموا».(5) اینها کمک میکنند.(امام خامنه ای،1388/12/08)
این ها را نوشتم به این نتیجه برسم که مقاومت، استقامت یا ایستادگی همون حرکت و مباززست. خدا وعده پیوزی را به کسانی می دهد که جهاد کنند و در جایی دیگر همان وعده را به کسانی می دهد که استقامت کنند. پس جهاد و استقامت و مقاومت در گفتمان اسلامی یک جورایی یک معناست. در نتیجه اقتصاد مقاومتی، سیاست مقاومتی و .... همش یعنی حرکت و مبارزه پویا و مستمر همراه با ایستادگی و صبر درمقابل تمام مشکلات و فشارهای خارجی و داخلی.
آخه بعضی ها اقتصاد مقاومتی را گاهی نوعی سیاست ریاضتی عنوان می کنند و حتی دیپلماسی مقاومتی را فقط نه گفتن به طرف مقابل بیان می کنند که در اصل مقاومت علاوه بر ایستادگی در مقابل زورگویی ها و فشار ها، اتخاذ سیاستی ایست که علاوه بر ایجاد فرصت، تهدیدهای طرف مقابل را هم تاحد امکان به فرصت بدل نماید.
نکته آخر : باور به گفتمان مقاومت و مقاومتی فکر کردن و عمل کردن این است که در مقابل تمام مشکلات مبارزه کنی، کوتاه نیایی،استقامت کنی در حالی که:
شرط اول به اصولت پایبند باشی و به انقلاب اسلامی (اسلام ناب محمدی) یقین داشته باشی و در تمام شرایط بهش عمل کنی و اون را جامع و کامل و مفید بدونی و شرط دوم باور داشته باشی به پوشالی بودن هیمنه استکبار یا همون آمریکا و هیچ غلطی نمی تواند بکند .
امیدوارم منظورم را رسونده باشم
پ ن :
1 :سوره مبارکه ابراهیم آیه 12
وَما لَنا أَلّا نَتَوَکَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَد هَدانا سُبُلَنا ? وَلَنَصبِرَنَّ عَلى? ما آذَیتُمونا ? وَعَلَى اللَّهِ فَلیَتَوَکَّلِ المُتَوَکِّلونَ
و چرا بر خدا توکّل نکنیم، با اینکه ما را به راههای (سعادت) رهبری کرده است؟! و ما بطور مسلّم در برابر آزارهای شما صبر خواهیم کرد (و دست از رسالت خویش بر نمیداریم)! و توکّلکنندگان، باید فقط بر خدا توکّل کنند!»
2: سوره مبارکه الحج آیه 40
الَّذینَ أُخرِجوا مِن دِیارِهِم بِغَیرِ حَقٍّ إِلّا أَن یَقولوا رَبُّنَا اللَّهُ ? وَلَولا دَفعُ اللَّهِ النّاسَ بَعضَهُم بِبَعضٍ لَهُدِّمَت صَوامِعُ وَبِیَعٌ وَصَلَواتٌ وَمَساجِدُ یُذکَرُ فیهَا اسمُ اللَّهِ کَثیرًا ? وَلَیَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن یَنصُرُهُ ? إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزیزٌ
همانها که از خانه و شهر خود، به ناحق رانده شدند، جز اینکه میگفتند: «پروردگار ما، خدای یکتاست!» و اگر خداوند بعضی از مردم را بوسیله بعضی دیگر دفع نکند، دیرها و صومعهها، و معابد یهود و نصارا، و مساجدی که نام خدا در آن بسیار برده میشود، ویران میگردد! و خداوند کسانی را که یاری او کنند (و از آیینش دفاع نمایند) یاری میکند؛ خداوند قوی و شکست ناپذیر است.
3:سوره مبارکه هود آیه 112
فَاستَقِم کَما أُمِرتَ وَمَن تابَ مَعَکَ وَلا تَطغَوا ? إِنَّهُ بِما تَعمَلونَ بَصیرٌ
پس همانگونه که فرمان یافتهای، استقامت کن؛ و همچنین کسانی که با تو بسوی خدا آمدهاند (باید استقامت کنند)! و طغیان نکنید، که خداوند آنچه را انجام میدهید میبیند!
4: سوره مبارکه فصلت آیه 31
نَحنُ أَولِیاؤُکُم فِی الحَیاةِ الدُّنیا وَفِی الآخِرَةِ ? وَلَکُم فیها ما تَشتَهی أَنفُسُکُم وَلَکُم فیها ما تَدَّعونَ
ما یاران و مددکاران شما در زندگی دنیا و آخرت هستیم؛ و برای شما هر چه دلتان بخواهد در بهشت فراهم است، و هر چه طلب کنید به شما داده میشود!
5 : سوره مبارکه فصلت آیه 30
إِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلائِکَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتی کُنتُم توعَدونَ
به یقین کسانی که گفتند: «پروردگار ما خداوند یگانه است!» سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل میشوند که: «نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است!
6- انشا الله قصد دارم نگاهی تحلیلی به معیارهای رئیس جمهور که آقا اعلام کردند داشته باشم . اگر خدا توفیق بده در روزهای دیگر به باقی خصوصیات می پردازم .
چند روز پیش جایی بودیم داشتیم در مورد حواشی سفر رئیس جمهور به خوزستان صحبت می کردیم. یه بنده خدایی گفت اون کسانی که نگذاشتن مشایی صحبت کنه کار بسیار درستی انجام دادند و نشانه ی فهم و بصیرت و آگاهی اوناست.
همین اول کاری مشخص کنم که بنده 100 درصد که نه 120 درصد با رفتارهای فعلی رئیس جمهور و جناب رحیم مشایی کاملاً مخالفم. اما به نظرتان چنین حرکتی مطابق با نظر امام حامنه ایست؟ مگر حضرت آقا نگفتن من با یک چنین رفتارهایی مخالفم؟ مگ نگفتن که افراد اگر حزب الهی هستند احساساتشان را کنترل کنند؟ مگر نگفتن با اتفاقات حرم امام و قم مخالفم؟ مگر همون موقع که اون اتفاقات در حرم امام افتاد خیلی ها ( یکی مثل من) نگفتن این رفتارها ناشی از بصیرت و شور انفلابیست؟
به نظرم وقتی چنین رفتارهایی عادی میشه و قابل تقدیر و ارزشی بیان میشه؛ کار به اونجا میرسه که داخل مجلس هم نماینده ها و دولتیان حرمت هم دیگر را می شکنند و الباقی ماجرا...... . دیگر احترام به سلایق مختلف و حتی مخالف معنایی ندارد، دیگر آزادی بیان و احترام به دیگران که جزیی از عقاید بسیار زیبای اسلام است مفهومی ندارد.
آقا ما با مشایی و امثالهم مخالف، دممونم گرم. میخوای نقدش کنی، آگاهی بدی به ملت، بسم الله، مقاله بنویس، داخل دانشگاه با رفقات بحث کن، درون جمع خانواده با اعضای خانواده شفاف صحبت کن و و و و . اصلاً قبولش نداری کی گفته بری مراسمی که میدونی مال اوناست. به نظرم شرکت نکردن در چنین فضا و برنامه هایی بهترین نوع مبارزه عملیست. همین که طرف مقابلت میفهمه دیگه کسی دوروبرش نیست بسه.
پ ن :
1-یه نگاهی به سایت های زیر و کامنت های گذاشه شده بکنید:
مشرق - فردا نیوز - بولتن نیوز -
2- باز نشر کلیپ حزب الهی ها بشنوند: ( دانلود)
3- و مانند همیشه این نظر شخصی من است شاید هم اشتباه باشد و خوشحال می شوم که مرا از اشنباه و گمراهی احتمالی خارج کنید.
4- همین طور که بالا گفتم روزی از موفقان و تمجیدکنندگان اتفاقات حرم امام بودم ولی امروز از نظرم توبه کرده ام و امیدوارم خدا من را به خاطر این که دل نایب امام زمانمان و ولی فقیهمان را آزردم ببخشد.